Skip to main content

Magunkról

Szentendrei Kosárlabda SE

Egyesületünk célja a minőségi kosárlabda utánpótlás nevelés. 8-10 éves gyerekeket toborzunk mini kosár csapatunkba. A kezdőket az alapokról elindulva neveljük, iskolázott jól képzett játékosokká. Edzéseket, a legkisebbeknek heti kétszer, az idősebbeknek háromszor majd négyszer tartunk.
Edzéseinknek helyszínei: - Szent András Általános Iskola
                                          - Ferences Gimnázium
                                          - Barcsay Jenő Általános Iskola
                                          - Szentendrei Református Gimnázium
                                          - Móricz Zsigmond Általános Iskola (Leányfalu)
 

Edzőink Szép Márton szakmai igazgatók (U18), Sztanev Andrea (U11), Tóth Gyula (U12), Réder Sándor (U14), Erdődi Péter (U16) és Könczöl Dávid (U23), Szájer József (Felnőtt).

Minden korcsoportban folyamatosan várjuk a jelentkezőket, de a 1993 és 1999 között született új játékosokat, csak próbajáték után, edzőink ajánlásával tudjuk leigazolni.

A 2016/2017-ös évadban hét csapatot indítottunk Kenguru, Gyerek, Serdülő, Kadett, Junior, U20 és Felnőtt korcsoportban, a Pest Megyei illetve az Országos bajnokságokban.
 
A gyerekeket nem terheljük eredménykényszerrel a mérkőzések alapvetően a tanulást, a fejlődést szolgálják. A folyamatos előrelépés lehetőségét szem előtt tartva egyesületünk felnőtt csapata idén is az NB II. bajnokságban méretteti meg magát.
 
A játékosok egyéni fejlődését tekintjük alapvető célunknak, amelyre garancia edzőink magas fokú tudása és felkészültsége.
 
Egyesületünk továbbra is önfinanszírozó formában működik, vagyis a beszedett tagdíjak fedezik a terembérletek költségét, az edzők díjazását, felszereléseket, a versenyeztetés költségeit. Az elnökség és a csapatkapitányok – valamennyien aktív szülők – lelkesedésből, díjazás nélkül végzik munkájukat. A nevelési hozzájárulás korosztálytól függően 7.500 - 12.000 forint havonta.
 
Számlaszámunk:
Szentendrei Kosárlabda Sport Egyesület
10700550-44139906-51100005
 
Minden további kérdésre szívesen válaszolunk:
Könczöl Attila
elnök