Skip to main content

Magunkról

Szentendrei Kosárlabda SE

Egyesületünk célja a minőségi kosárlabda utánpótlás nevelés. 8-10 éves gyerekeket toborzunk mini kosár csapatunkba. A kezdőket az alapokról elindulva neveljük, iskolázott jól képzett játékosokká. Edzéseket, a legkisebbeknek heti kétszer, az idősebbeknek háromszor majd négyszer tartunk.
Edzéseinknek helyszínei: - Szent András Általános Iskola
                                          - Ferences Gimnázium
                                          - Barcsay Jenő Általános Iskola
                                          - Szentendrei Református Gimnázium
                                          - Móricz Zsigmond Általános Iskola (Leányfalu)
 

Edzőink Rovnyai János és Szép Márton szakmai igazgatók, Sztanev Andrea, Tóth Gyula, Réder Sándor, Erdődi Péter és Könczöl Dávid.

Minden korcsoportban folyamatosan várjuk a jelentkezőket, de a 1993 és 1999 között született új játékosokat, csak próbajáték után, edzőink ajánlásával tudjuk leigazolni.

A 2016/2017-ös évadban hét csapatot indítottunk Kenguru, Gyerek, Serdülő, Kadett, Junior, U20 és Felnőtt korcsoportban, a Pest Megyei illetve az Országos bajnokságokban.
 
A gyerekeket nem terheljük eredménykényszerrel a mérkőzések alapvetően a tanulást, a fejlődést szolgálják. A folyamatos előrelépés lehetőségét szem előtt tartva egyesületünk felnőtt csapata idén is az NB II. bajnokságban méretteti meg magát.
 
A játékosok egyéni fejlődését tekintjük alapvető célunknak, amelyre garancia edzőink magas fokú tudása és felkészültsége.
 
Egyesületünk továbbra is önfinanszírozó formában működik, vagyis a beszedett tagdíjak fedezik a terembérletek költségét, az edzők díjazását, felszereléseket, a versenyeztetés költségeit. Az elnökség és a csapatkapitányok – valamennyien aktív szülők – lelkesedésből, díjazás nélkül végzik munkájukat. A nevelési hozzájárulás korosztálytól függően 7.500 - 12.000 forint havonta.
 
Számlaszámunk:
Szentendrei Kosárlabda Sport Egyesület
10700550-44139906-51100005
 
Minden további kérdésre szívesen válaszolunk:
Könczöl Attila
elnök